Pri každej spolupráci ideme do hĺbky

Vieme, ako plávať v zradných vodách.
Na vaše problémy si vždy posvietime.

Najlepšia advokátska kancelária

Prečo si vybrať LEGARTUM?

Sme tím advokátov s dlhoročnou úspešnou praxou

Máme skúsenosti s riešením náročných právnych problémov

Spolupracujeme so špecialistami z rôznych oblastí

Pri každej spolupráci ideme do hĺbky

Zameriavame sa na pro-business riešenia

Máme stabilné portfólio spokojných klientov

Našu advokátsku kanceláriu LEGARTUM s.r.o. budujeme od roku 2014 na spokojnosti našich klientov, ktorí ďalej šírili dobré meno našej kancelárie a správu o výborných výsledkoch posúvali svojim blízkym, známym a obchodným partnerom. Pri našej práci je vždy na prvom mieste spokojnosť klienta, a preto kladieme dôraz na komunikáciu, promptnosť, profesionálny a vysoko odborný prístup.

Aké sú naše princípy?

Informujeme a vysvetľujeme
našou prioritou je, aby ste rozumeli riešeniam, ktoré Vám navrhujeme a mali ste prehľad o odsúhlasených krokoch, predpokladanom trvaní, nákladoch a stave Vášho prípadu v každom štádiu.
Konáme transparente
k poskytovaniu právnych služieb pristupujeme zásadne až po odsúhlasení rozsahu poskytovaných služieb a výšky odmeny, preto viete vždy dopredu, akú faktúru môžete za naše služby očakávať.
Zjednodušujeme komplikované
rozumieme, že zorientovať sa v právnej reči môže byť častokrát zložité, preto sa snažíme vysvetliť právny problém tak, aby ste navrhovaným krokom vždy porozumeli a vedeli ste sa správne rozhodnúť.
Z nevýhody robíme výhodu
pri každej spolupráci ideme do hĺbky, na Váš prípad sa pozeráme komplexne, pričom zo zdanlivo nepriaznivých situácií dokážeme vytvoriť postavenie, kde sa budete nachádzať vo výhode.
Poznáme Vášho súpera
skôr ako Vám navrhneme nejaký postup, zistíme si všetky potrebné informácie o protistrane, či biznis partnerovi. Počas prípadu monitorujeme Vašich dlžníkov a stav ich majetku, aby sme eliminovali prípadné rizika neúspechu, či prekvapenia.
Konáme promptne
riešenie prípadov neodkladáme, venujeme sa prípadom promptne a efektívne, bez zbytočných prieťahov. Termín na ktorom sa dohodneme je pre nás záväzný.
Zaujímame sa
o novinky
zaujímame sa o aktuálne dianie, meniacu sa právnu úpravu a rozhodovaciu činnosť súdov. S nami ste vždy v obraze, vieme ako plávať v zradných vodách.
Právo vnímame
ako poslanie
našu prácu vnímame ako poslanie a preto sa o Vás staráme nadštandardne. Riešeniam prikladáme dôležitosť a prioritu, žiadny prípad neberieme na ľahkú váhu.

Zahraničná spolupráca

Úzko spolupracujeme so zahraničnými kolegami, a to najmä v Belgicku, Holandsku, Francúzsku, Nemecku a Rakúsku. Pomôžeme Vám však aj v Českej republike, Maďarsku, Poľsku a Rumunsku. Pri poskytovaní právnych služieb vytvárame prostredie cezhraničnej spolupráce a vzájomnej podpory. Poskytujeme právne služby v slovenčine, češtine, angličtine, maďarčine, nemčine a ukrajinčine.

Referencie

Právne služby pre česmad
Interkontakt právne služby
Harmony Residence
Is services právne zastupovanie
Rotox advokátske služby
Právny zástupca
Advokátska kancelária